Tlf: +45 20 32 33 04 [email protected]
Vælg en side

Vores ferie i Sivota, Grækenland

12.9.:

Vores rejse startede kl 12.15 fra Røllum, hvor vi samlede Jakob op 2 gange undervejs, først ved Haderslev Syd og derefter stod han heldigvis ved Hammelev, klar og parat. Indtjekningen gik rigtig fint og vi fik en fin service, hvor vi fik lov til at gå samlet hele vejen og på første række helt ind i flyet. Nu er kl 16.20 dansk tid, vi fløj med Air Bus 320 en ikke unormal flymaskine, hvor vi sad godt tæt på hinanden og skulle krænge os frem mod vinduet for at kigge ud. Turen var god, selvom frikadellerne var kolde. Kl. 21.08 græsk tid landende vi i 26 graders varme i Grækenland. Vi hentede vores kufferter og kørte med bussen til vores hotel. Det var koldt i bussen og affjedringen var i stykker, så vi fik nogle ordenlige hoppe ture. Vi blev ikke sat af helt oppe ved hotellet, da det gik meget stejlt op og vi skulle gå det sidste stykke. Heldigvis blev vores kufferter bragt op til vores bungalows af hotellets tjenere. Vi fik en fin nattebuffet inden sengetid og så blev der sagt godnat!

 

13.9.:

Vi besluttede at mødes til morgenmad kl 9.00. Nogle snød, da de stod tidligt op og ikke kunne vente på den lækre morgenbuffet. Mange fik pandekager med Nutella ad libitum og der er kager selv til morgenmaden. Der var æg af alle slags; scrambled, spejl, pocherede m.m. I det store hele ville det være synd at sige vi har manglet noget i dag… eller!!! All-inclusive betyder ikke drikkevare uden for måltiderne, så Jonatan, Kasper, René, Kevin og Patrick + Kurt og Britta drog på vandring til nærmeste by efter flere drikkevare efter informationsmødet der sluttede sidst på formiddagen. Nina, Lisa, Jakob, Camilla, Sigrun og Claus blev på hotellet for at afprøve poolen imens.

Efter frokosten drog vi ned til den nærmeste strand, hvor vi legede et par timer. Ja bortset fra Patrick og Claus der blev og hyggede på hotellet. I aften er der bryllup, så vi har spisetid her kl 19.30 som er om ganske få minutter. Det bliver nu spændende at se et græsk globryllup.

De holder bryllup MEGET sent hernede – så vi fandt på at gå en tur ned i Sivota, hvor vi gik i de gamle gader og så på mange flotte ting. Jonatan fik købt sig en hat – den ville også have klædt Michael Jackson – og Kasper fik købt en lille ”delfin-ting”.

Da vi kom tilbage til hotellet var brylluppet i gang. Vi fik set brudeparret mens de dansede Zorba med familie og venner.

Bagefter gik vi i seng – og midt om natten blev det et forfærdeligt lyn- og tordenvejr. Rene siger, at huset helt rystede.

 

 

 

14.9.:

De første spiste morgenmad 8.15 og resten kom dryssende. Vi holdt et lille møde, hvor vi planlagde, hvad vi gerne ville opleve i løbet af ugen. Bagefter fik vi snakket med guiderne om hvordan vi kunne få opfyldt vores ønsker.

I dag valgte vi at tage på ø-tur. Lige i nærheden af vores hotel kan man gå over på en lille ø. Vi klædte om og drog afsted. På vej dertil fandt Sigrun en lille skildpadde. Den var rigtig sød og ville gerne snakke lidt.

Vejen var en rigtig junglevej med mange forhindringer. Til sidst gik vi gennem vandet og kom til øen. Her kunne man gå – igen med mange forhindringer – gennem skoven, og lige pludselig dukker den flotteste strand med dejlige solstole op.

Alle var i vandet og det var helt fantastisk klart, så vi så rigtig mange fisk. De svømmede sammen med os.

Kasper prøvede Renes snorkel og sammen med Kurt svømmede de et stykke ud, hvor de fandt en jernkæde der gik fra øen og helt over til fastlandet. Den blev brugt til at gøre flydespærrer og bøjer fast i, så skibene ikke kom til at sejle ind på det lave vand.

Jakob fandt et par konkylier, som var levende. Det havde han aldrig prøvet før.

Claus fandt ud af, at han kunne bruge en luftmadras i vandet til at gynge i – faktisk ligesom når han gynger i en havegynge.

Jonatan var ude i vandet – helt til navlen – og han svømmede et tag rigtig mange gange med hovedet under vandet.

Rene fik rigtig snorklet og fik lavet nogle gode optagelser med sit undervandskamera.

Kevin hyggede sig på sin luftmadras og var bare super glad, når han kunne blive skubbet rundt, mens han nød solen. Ellers er han en rigtig vandhund.

Nina og Lisa var også i vandet, men de nød også solen på de dejlige solvogne.

Patrick havde håbet på, at vi skulle til hotellets strand, hvor vi bliver kørt til – han blev derfor hjemme i poolen her i formiddag.

Frokosten blev indtaget på hotellet og bagefter hvilede vi os lidt indtil poolen igen blev indtaget.

Nu skal Kasper en tur i fitnesscentret inden aftensmaden, – for i går kom vi for sent til det.

 

15.9.:

Kasper fortæller at det var rigtig godt at være i fitnesscentret i går.

Under aftensmaden kom to musikere og en sangerinde og stillede op. De spillede den dejligste blide musik, men også med et par rock numre iblandet. Det blev en sen gang aftensmad, og så gik vi i lejlighederne.

Kl.9,.. her til morgen var alle godt i gang med morgenmaden.

Så blev der pakket til den store strandtur til hotellets private strand ca. 5 km. Væk. Vi lavede aftaler med hotellets transport dertil…og så ventede vi, og vi ventede lidt endnu.. Britta Rene og Kevin var gået ned til byen for at lave aftale med en skipper for en tur rundt om øerne. Da de kom tilbage ventede vi stadig, men så skete der noget og endelig kom vi til stranden.

Vi indtog fluks de bedste strandstole, og en venlig dame kom og ville have 6 Euro pt. Stol!!! Vi sagde at vi kom fra Diamond hotellet, og at vi havde fået fortalt at det var gratis.  Det var det også, men det var så ikke lige de bedste stole, men dem lidt længere henne på stranden. De var nu også ok.

En skøn lille bugt med en dejlig strand med klippebund, og vi legede og snorklede. Vi masserede fødder m.m. og tiden fløj afsted. Så vi måtte pakke sammen og bestille biler til hjemturen (hotellets gratisbiler). Så ventede vi igen, og vi ventede igen.. Så hørte Jakob lyden af det lille lokale tog, men det var nu en flok bjerggeder, der dukkede op. De gik omkring og gloede på os, nogle havde klokker på, og de tænkte sikkert ”hvad venter de dog på”. De fleste nåede hotellet før deadline for frokosten, så der blev hamstret lidt til den sidste, og alle blev mætte.

Så var der pool-halløj og lidt hvilestund. Claus havde sin egen pool i badekarret.

Nu er vi alle med garanti helt rene, der er ingen skidt under neglene, og vi er så småt klar til aftenbuffeten.

 

16.09.:

Men inden buffeten gik vi til byen, for at købe mere vand, og lidt souvenirs. Drikkelsen kom som sædvanetro på knallert, dog først kl 22.30.

I mellemtiden var nogle på værelset og ligge billeder på pc og smugkikke resultatet.

Dagen i dag er dag 4 og vi er stadig ved godt mod, men dog noget trætte. Vi fik en lækker morgenbuffet og så var der dømt sejltur inklusive svømmetur i den blå lagune. Dog kunne vi først komme med båden kl 12, så vi gik lidt byvandring og fik igen, igen kikket på og købt endnu flere souvenirs. Kl.12 græsk tid tøffede båden ud af havnen mod the Blue Beaty Lagune. Der blev vi smidt af båden (Kurt og Claus valgte at blive i båden!!!) vi andre forstod, at der havde så bare at blive to timer, så det gjorde vi jo så!!!nå men vi fandt dog et lille 5 kr.’s frimærke, hvor der var en smule sol, yeh. Så på med  bade halløjet og plask i vandet. Dagens surprise var at, Sigrun fandt en død muræne !

Vi ventede og ventede på at blive hentet. Lisa, Kasper, Jakob og Camilla valgte at slå tiden ihjel ved at gå og samle affald ind i store poser, det gjorde den lille perle noget kønnere at se på!!!  Endelig kunne vi i det fjerne skimte vores redningsmænd J.  Vi fik endnu en sejltur rundt om øen, hvor vi så 3 laguner og vi nød en Fanta og et glas rødvin og græsk musik, hvor kaptajnen sang muntert med!

 

17.9.14:

Da vi ikke kunne nå at få vores buffet på hotellet, måtte vi finde en lille restaurant. Det blev hos en meget aggressiv tjener, hvor man ikke betalte for god mad og service, men for udsigten på havnen. Derefter tog vi hjem for at hvile os og bade. Vi fik pænt tøj på og blev klar til Græsk Aften. De fleste gik tidligt i seng, for at blive klar til vores udflugt i dag.

Vi mødtes kl 8.30 til morgenmad. Kl 9.00 kom vores 3 lejebiler eller 2 potter og en bil!!! Vi gjorde klar til en shoppetur til Parga og drog afsted igen. Det var en meget smuk og spændende tur. René, Kevin, Kurt, Britta og Jonatan var oppe og se en smuk gammel borg-ruin. Og de sidste begyndte en lille shoppetur og fik dannet et lille overblik over byen. Shoppe-folket valgte at tage en lille drikke/tisse pause nede på havnen. Midt i det hele ringede Borg-banden og de vinkede sødt til os helt oppe fra borgen. Det var tæmmelig morsomt at mødes på den måde! Borg banden travede ned til os gennem byen og fik lidt til at slukke tørsten med.

Tiden rendte fra os og pludselig var klokken laaangt over frokosttid. Vi travede byen igennem, for at finde det HELT rigtige sted. Da det lykkedes fik en rigtig god frokost.

På hjemvejen aftalte vi at tage på en lille oplevelsestur ud til de lokale og originale. Det mest originale må nok have været den mest fantastiske udsigt over bjerge og middelhavet, som faktisk var blevet omdøbt LOSSEPLADS. Grækerne smider åbenbart bare deres ubrugelige ting ud over skrænten. –se billeder!

Vi ankom på hotellet kl 19. fik en lille lur og håber at vi når at blive en smule sultne inden buffeten lukker kl 22.30!!!

 

18.9.14:

Vi startede fra morgenstunden med at gå til den nærmeste strand, der hvor vi kan vade over til den lille ø. Her nød vi det gode græske vejr på solvogne og i vandet.

Rene, Kevin, Kasper var med Kurt rundt om en pynt for at se om stranden der var lige så god, som den, vi var på!! Det var den ikke… så de kom hurtigt tilbage igen.

Nina var frisk på at få prøvet luftmadrassen sammen med Kurt. Hun nød det og blev rigtig længe ude i vandet.

Lisa er jo, når hun opfordres, stadig en lille vandhund – både med og uden luftmadras. Jonatan kom hurtigt ud i vandet – helt til navlen – og så bare svømme/dykke.

Vi havde set, at der var surf-brat udlejning på øen, – og vi ville selvfølgelig prøve det, – men det var ikke i vores all-inclusive!! Alle både og surf-ting var forbeholdt gæsterne på et helt andet hotel. ØV ØV …..

Claus valgte en stille formiddag sammen med Patrick hjemme på værelset.

Efter frokost var Camilla ved poolen sammen med Lisa, Nina og Claus. Kasper tog sig et velfortjent hvil på værelset. Claus svømmede og svømmede… den hele eftermiddag – og I skulle have set, da der var gymnastik i vandet, ja så var Claus én af de sejeste elever. Han sluttede dagen af med en tur i badekarret.

Kevin, Rene, Jonatan, Patrick gik sammen med Sigrun, Jakob, Kurt og Britta til byen for at købe postkort og de sidste souvenirs.

Her gjorde de mange gode fund – og fik et hvil på den bedste is-cafe.

Da vi kom hjem gik Rene, Kevin, Patrick, Jonatan, Kasper, Jakob og Kurt i poolen.

 

19.9.14:

Hjemrejsens dag ! Vi fik formiddagen til at gå ved poolen – vi fik skrevet i alt 33 postkort og sendt dem hjem til familie og venner.

Efter frokost gik vi alle på værelserne og fik pakket vores ting. Lidt vemodige og lidt glade – for nu skal vi hjem til familien, som vi jo alle har savnet en lille smule.

Bussen kom og hentede os kl. 17.10. Vi kørte til lufthavnen imens det var lyst – og hvor var der meget at se på undervejs.

Ja turen hjem gik over al forventning – og trætte, men veltilpasse gik vi til køjs ved midnatstid i Røllum.