Tlf: +45 20 32 33 04 [email protected]

Daglidagen

daglidagen på RØLLUM GL. SKOLE

 

Vi tilbyder 7 hold, her på skolen.

Medie hold, torsdage

På Medieværkstedet er mulighederne mange. Her er der rum til at fordybe sig i enkelte projekter, i fællesskab men også individuelt

Vi tilbyder følgende:

  • Fotografering samt fotoredigering
  • Grafisk design
  • Fotografering til opdatering af fælles hjemmeside
  • Digital tegning
  • Videoredigering
  • Lydredigering
  • Hjælp og vedligehold til sociale medier
  • Information samt oplysninger om ”mit liv” det kunne være: E boks, mitID, sundhedsregi mm.

Da medie er et kreativt fag, er det også grobunden for din kreative tankegang. Her motiveres du til at skabe processer, hvor tanken ender med et færdigt produkt.

Du lærer at samarbejde og at være fælles om projekter.

Derudover trænes der også konkrete færdigheder, såsom; koncentration, fastholdelse i projekter, hukommelse samt overblik.

Krea-værksted

Her lære eleverne om de forskellige årstider og hvad man typisk vil lave i dem. så påske hvor vi puster æg, jul hvor vi laver juledekorationer. 

Dyrehold, hverdag

Vi har på Røllum dyr, og de skal passe hver dag. vi har kaniner, katte, grise, geder og fisk. og alle skal have mad og opmærksomhed hver dag. Dette er en opgave vi løfter sammen. 

Værkstedes hold, hverdag

Ude i værkstedet har eleverne mulighed for at være kreative med både træ og metal. Vi fælder og henter træ i skoven, hvorefter vi kløver/saver det til brænde. Vi laver også brugskunst såsom, skærebrætter og andre kreative ting – det er kun fantasien som sætter grænser. 

Vedligehold, hverdag

Her hjælper eleverne med at vedligeholde selve skolen, det kan være opgaver både ude og inde. Reparation af små ting, rive gårdspladsen med vores lille traktor.  Vi har en kæmpe have, som hele tiden skal plejes og vedligeholdes. 

Kolonihave og ADL

ADL hvor eleverne lære det som skal laves i den almindelige hverdag, så som rengøring, vaske tøj, lave mad.

 Madhold

PÅ madholdet beslutter vi i fællesskab hvad dagens menu skal stå på. Eleverne hjælper til med planlægning og indkøb.  Samt forberedelse og tilberedning af maden. På Røllum lægge vi vægt på en sund og varieret kost. I store dele er det eleverne der tilbereder maden med støtte og hjælp fra personalet. på den måde oplever vi at eleverne for en succes oplevelse og et ansvar.

 

Elleverne får mulighed for at vælge hvilket hold de ønsker at deltag i på dagen.

Kontakt os

RØLLUM GL. SKOLE

Den selvejende institution Røllum Gl. Skole

Tinglevvej 256

6200 AABENRAA

+45 20 32 33 04

© 2020 Røllum Gl. Skole - Alle rettigheder forbeholdes